1518_test-manager_image-o_20170510123718

TESTMANAGER

Wij zijn Towson Nederland. Met onze consultants werken wij samen met mooie opdrachtgevers die vooruit willen. We geloven in een aanpak op basis van de Agile principes om veranderingen succesvol te realiseren. Wij helpen onze opdrachtgevers de veranderingen te realiseren door middel van Agile delivery, training en coaching. Op dit moment werken we met een enthousiast team aan de groei van onze organisatie. Om onze groei te realiseren zoeken we nieuwe collega's die ons team komen versterken.

 

STRATEGY

Wij zoeken ervaren Testmanagers. Als Testmanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de teststrategie.
Je zorgt ervoor dat oplossingen een afgesproken kwaliteitsniveau halen, producten door organisaties met een gerust hart in gebruik genomen kunnen worden en gebruikers de opgeleverde producten accepteren.

SKILLS

Als testmanager heb je sterk ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden en ben je in staat bruggen te bouwen tussen de diverse stakeholders.

TOOLS

Je bent bekend met de gangbare test-technieken (bij voorkeur gecertificeerd) en natuurlijk is (globale) kennis van testtools ook onderdeel van je pakket.

LEADER

Je hebt al enige tijd een leidende rol binnen project of programma’s en je bent nog steeds niet uitgeleerd.

 

Zie jij een uitdaging in onze business-change aanpak? Ben je dan ook nog klantgericht en werk je graag in een open cultuur waar innovatie en vernieuwing centraal staan? Sta je open voor persoonlijke groei? Dan komen we graag met je in contact!

WAAROM TOWSON?

Wij helpen organisaties om complexe veranderingen beheersbaar te maken. Wij geloven dat de Agile principes en een hechte samenwerking tussen alle partijen in een organisatie het succes maken. Deze effectieve samenwerking en het doorvoeren van kort-cyclische veranderingen blijkt een belangrijke basis voor de successen die we samen met onze opdrachtgevers behalen. Wij stellen continu vast welke veranderingen tot de meeste baten leiden. De Agile business-change aanpak zorgt ervoor dat de gehele keten van klant, organisatie, processen en systemen nauw betrokken wordt om tot een succesvolle verandering te komen. 


Naast onze bedrijfsfilosofie willen wij een interessante werkgever zijn: 

Wij zijn een klein bedrijf met grote ambities. Groei is leuk, ook persoonlijke groei! Wij kijken vooruit en investeren graag in onze mensen. 

Vernieuwing staat bij ons echt centraal. En jij kunt daar deel van uitmaken!

WAT WIJ BIEDEN

 • Goed salaris en aantrekkelijke bonusregeling.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flinke pensioenbijdrage, arbeidsongeschiktheidsverzekering, een laptop en auto van de zaak.

 • Ieder kwartaal een gezamenlijke intervisie middag.

 • Training om je werk te ondersteunen.

 • Ruimte om te groeien.

 • Fijn team.

WAT WIJ VRAGEN

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring.

 • Je hebt affiniteit met veranderingstrajecten.

 • Je hebt passie en enthousiasme voor Agile en Scrum.

 • Je beschikt over een grote mate van overtuigingskracht.

 • Je bent in staat om met diverse stakeholders van verschillende niveaus in een organisatie te sparren.

 • Je werkt graag samen en je vindt het leuk om kennis te delen.

 • Je beschikt over een rijbewijs.

 • Als consultant ben je landelijk inzetbaar.

CONTACT

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Dan komen we graag met je in contact! Je kunt je vraag of cv sturen naar info@towson.nl. CV's graag ter attentie van de heer P. Turien (directeur).