Naamloos2.png

MANAGEMENT 3.0 FOUNDATION WORKSHOP

Deze Management 3.0 Foundation workshop richt zich op het inspireren van mensen. De workshop geeft zowel teamleden als managers inzichten en tools die hen ondersteunen om hun organisatie werkelijk te transformeren:

Management 3.0 herdefinieert de rol van leiderschap en biedt een basis aan iedereen in een organisatie om gezamenlijk doelen te behalen. Daarnaast helpt Management 3.0 om persoonlijke inzichten toe te passen om de beste manier van samenwerking te zoeken, en op deze manier als team effectief te zijn en verder te ontwikkelen. Hiermee draagt Management 3.0 bij aan het vormen van een positieve werksfeer waar ruimte is voor groei en innovatie.

Tijdens onze training krijgen deelnemers naast inzicht door het delen van de theorie en elkaars ervaringen, de kans om ervaring met een aantal business games op te doen die ze daarna weer zelf in de praktijk kunnen toepassen.

Prijs: €895 excl. btw

 

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP

Deze training is gericht op iedereen in een organisatie die meer wil weten van scaling Agile. Hierbij kun je denken opdrachtgevers, managers, consultants, Lean-Agile leiders en Agile Change Agents. Als voorkennis voor de training wordt uitgegaan van de basiskennis op het gebied van Scrum. Het niveau van een Product Owner of Scrum Master certificaat is een goed referentiepunt als basis kennis voor deze training.

LEERDOELEN

Na de cursus ben je in staat leiderschap te herdefiniëren en een basis te bieden aan iedereen in jouw organisatie om gezamenlijk doelen te behalen. Daarnaast kun je na het volgen van deze training jouw persoonlijke inzichten toe passen om teams te helpen effectief te zijn en de beste manier van samenwerking te zoeken zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Hiermee draag je bij aan het vormen van een positieve werksfeer waar ruimte is voor groei en innovatie.

TOPICS

  • Agile Management – Leer over verschillende managementstijlen en hoe deze organisaties beïnvloeden.

  • Complexity Thinking – Hoe adresseren we de complexiteit die organisaties met zich meedragen?

  • Energize People – Mensen zijn het belangrijkste in een organisatie, zorg dat ze zich goed voelen en in staat zijn om energie te geven.

  • Empower Teams – De weg naar zelforganiserende teams

  • Align Constraints – Hoe zorg je ervoor dat zelf-organisatie geen chaos wordt.

  • Develop Competence – Mensen zijn leergierig. In Management 3.0 gaan we in op het ondersteunen van de ontwikkeling van skills.

  •  Grow Structure – Wanneer de complexiteit geadresseerd is kun je werken aan structuur zodat succes en de daarbij loskomende energie zich door je organisatie verspreidt.

  • Improve Everything – Zorg dat je oog houdt voor verbetering in de breedte en voorkom suboptimalisatie.

DE WORKSHOP

Zoals het woord workshop al aangeeft: Er gaat gewerkt worden. Naast de discussie en de theoretische ondersteuning is er een werkvorm. De werkvormen zijn veelal in een Management 3.0 game. Met regelmaat wordt het leerdoel nog eens besproken en vastgesteld of iedereen de juiste kennis en handvatten heeft meegekregen om met een specifiek leerdoel in de praktijk opvolgend aan de workshop aan de slag te gaan.


De duur van de workshop is 2 werkdagen.

VEREISTE VOORKENNIS

Voor deze training is geen specifieke voorkennis noodzakelijk. 

INBEGREPEN BIJ DE TRAINING

Inbegrepen bij het inschrijfgeld zijn: 
·       Een ervaren trainer/coach
·       Materialen die door Management 3.0 beschikbaar gesteld worden voor de training
·       Een certificaat van Management 3.0 waar jouw aanwezigheid uit blijkt
·       Koffie/ thee en lunch voor beide trainingsdagen
Prijs: €895 excl. btw

LOCATIE EN CONTACTGEGEVENS

Tel.: 085 877 0920
E-mailadres: trainingen@towson.nl
Beemdstraat 12, 4158 EM Deil, Nederland

 

We don’t have any products to show right now.

We don’t have any products to show right now.

We don’t have any products to show right now.

We don’t have any products to show right now.