1598_istock-621902820_image-o_2017051012

BUSINESS CHANGE MANAGER

Ook verbeteren door te veranderen?

Verken je eigen speelruimte en sluit je bij ons aan.

We zijn een team van zeer ervaren veranderingsconsultants. Op dit moment werken wij met een enthousiast team aan de groei van onze organisatie. Om onze groei te realiseren zoeken wij nieuwe collega's die ons team komen versterken.

 

CHANGE

Towson is op zoek naar ervaren project en verander-managers. Als Business change manager ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de veranderingen binnen een organisatie. Je zorgt voor oplossingen en zorgt dat de producten die je met je team aflevert binnen de organisaties graag worden gebruikt.

COMMUNICATION

Als Business Change Manager heb je sterk ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden.
Je bent in staat bruggen te bouwen tussen de diverse stakeholders.

DELIVERY

Je zorgt dat er tijdig geleverd wordt en dat je team in staat is om de door jou gemaakte afspraken samen na te komen

LEADERSHIP

Je bent bekend met projectmanagement technieken (bij voorkeur gecertificeerd) en natuurlijk is kennis van project management tools ook onderdeel van je ervaring.
Je hebt al enige tijd een leidende rol binnen project of programma’s en je bent nog steeds niet uitgeleerd.

 

Zie jij een uitdaging in onze business-change aanpak? Ben je dan ook nog klantgericht en werk je graag in een open cultuur waar innovatie en vernieuwing centraal staan? Sta je open voor persoonlijke groei? Dan komen we graag met je in contact!

WAAROM TOWSON?

Het effectief en juist doorvoeren van kort cyclisch gedreven veranderingen, waarbij goed geprioriteerd wordt om continu vast te stellen welke veranderingen tot de meeste baten leiden, vormt de basis van een Agile business-change aanpak. De Agile business-change aanpak zorgt ervoor dat de gehele keten van klant, organisatie, processen en systemen nauw betrokken wordt om tot een succesvolle verandering te komen. Towson Nederland levert expertise om complexe veranderingen beheersbaar te maken en op een succesvolle wijze door te voeren. Wij doen dit op basis van de Agile principes en een hechte samenwerking tussen alle partijen in een organisatie. Dit leidt tot de realisatie van een model waarin continu geleverd wordt waarbij steeds haalbare doelstellingen verzilverd worden. Hierdoor ontstaat er een continu stroom van verbeteringen in plaats van één grote implementatie waar de hele verandering van af hangt. 


Onze medewerkers werken klantgericht in een open cultuur waar innovatie en vernieuwing van centraal staan. Wij geloven dat investering in jezelf net zo belangrijk is als investeren in je klantrelatie. Wanneer deze manier van werken je aanspreekt nodigen we je uit om te solliciteren.

WAT WIJ BIEDEN

 • Goed salaris en aantrekkelijke bonusregeling.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarde zoals pensioenbijdrage, arbeidsongeschiktheidsverzekering, een laptop en auto van de zaak.

 • Ieder kwartaal een gezamenlijke intervisie middag.

 • Training om je werk te ondersteunen.

 • Ruimte om te groeien.

WAT WIJ VRAGEN

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring.

 • Je hebt affiniteit met veranderingstrajecten.

 • Je hebt passie en enthousiasme voor Agile en Scrum.

 • Je beschikt over een grote mate van overtuigingskracht.

 • Je bent in staat om met diverse stakeholders van verschillende niveaus in een organisatie te sparren.

 • Je werkt graag samen en je vindt het leuk om kennis te delen.

 • Je beschikt over een rijbewijs.

 • Als consultant ben je landelijk inzetbaar.

CONTACT

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Dan komen we graag met je in contact! Je kunt je vraag of cv sturen naar info@towson.nl. CV's graag ter attentie van de heer P. Turien (directeur).